Amenajare apartament Tineretului, Bucuresti

Inca de la inceput, parerile cuplului de beneficiari erau atat de diferite incat nu puteau gasi un punct comun, insa pana la urma au ajuns la concluzia ca oprindu-se la propunerea de amenajare in stil clasic nu aveau cum sa dea gres. Compartimentarea deja existenta a spatiului propunea o bucatarie deschisa spre o zona de sedere/odihna – un mic living. Spatiul pentru alte piese de mobilier era practic inexistent, unde mai pui faptul ca cei doi visau si la un loc de luat masa destul de generos, care trebuia cumva strecurat in amenajare.

 

Urmarind linia stilului ales, a fost conceput mobilierul pentru zona de bucatarie - extrem de functional si in acelasi timp elegant, care ingloba cumva spre zona de sedere un corp de sine statator care separa vizual cele doua spatii. Panoul decorativ de la partea superioara urma sa fie folosit pe post de suport TV, iar depozitarea de la partea inferioara a picat la tanc. Locul de luat masa si-a gasit si el spatiul bine-meritat. Spre zona de perete am renuntat la scaune si am creat o bancuta cocheta care s-a incadrat perfect in restul decorului.