Despre Noi

Acasa Despre Noi
Biografie
povestea noastra

Atelierul de Idei a luat nastere la sfarsitul anului 2012 si reprezinta concretizarea unor idei pe care noi, echipa din spatele acestui proiect, de ceva vreme le aveam in vedere.

Oamenii din spatele Atelierului. Va invitam sa ne cunoasteti: Iulia si Carla. Suntem absolvente a Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu - Bucuresti. Despre noi putem spune ca, inainte de toate ne leaga o prietenie stransa, care a inceput inca din primii ani de facultate, fiind colege de grupa. Sa fi fost oare unul dintre motivele care au contat la conturarea proiectului nostru din prezent? Noi credem ca da. In plus, am constatat ca ne completam in ceea ce priveste colaborarea in echipa, maniera de lucru, modalitatea de perceptie a lucrurilor.

Cu o experienta de aproape sapte ani in domeniul arhitecturii de interior si proiectarii de mobilier, ne-am dezvoltat capacitatea de a jongla cu mai multe proiecte in acelasi timp si de a gasi ideea potrivita pentru fiecare provocare.

Portofoliul variat garanteaza gama larga de servicii furnizate de Atelierul de Idei si siguranta intr-o eventuala colaborare. Facem proiecte frumoase, pentru oameni frumosi, care stiu sa descopere in noi mai mult decat "cel care i-a amenajat interiorul".

Echipa noastra

inspiratie & profesionalism
picture

Iulia Marin

Arhitect de interior
picture

Carla Georgescu

Arhitect de interior

Panoul de onoare

Statistici si realizari

3259

Mp Amenajati

1420

Cafele Consumate

42

Clienti Multumiti

42

Proiecte Finalizate