Stand expozitional Bife-Sim 2014

In spatele proiectului prezentat sta o colaborare extrem de frumoasa care s-a materializat cu succes de fiecare data. Suntem deja la a doua propunere pentru amenajarea standului Regency in cadrul expozitiei Bife-Sim si de fiecare data exigentele au fost ridicate. Brandul a crescut, iar expozitia din acest an a pus in valoare poate si mai mult, evolutia sa si a colaboratorilor sai.

 

Conceptul de amenajare al standului a pornit de la imaginea simpla dar extrem de sugestiva a unui „container”modul de 90x90x90 cm si subdiviziuni ale acestuia, ce joaca rolul unui element repetitiv.

 

Containerele au fost stivuite de-a lungul perimetrului spatiului – pe o inaltime de pana la 3 m - intr-un mod aparent haotic, avand principalul scop de a oferi vizitatorilor o analiza aprofundata a materialelor expuse. Solutia aleasa si-a propus in acelasi timp sa ofere un spatiu de expunere usor atipic, scopul fiind acela de a face oamenii sa se simta ca si cum ar fi in interiorul unui depozit – un loc unde sunt aduse, stivuite si manipulate materialele – care insa isi arata continutul intr-o maniera simpla si eleganta.

 

Pe fundalul acestor volume se profileaza zona de „kitchen corner”, prezentata sub forma unei insule generoase de bucatarie, care se transforma prin intermediul design-ului si intr-o zona de discutii.