Servicii

Acasa Ce facem

Ce si cum lucram

Metoda Noastra

Designul de interior imbina latura creativa cu solutiile tehnice pentru a crea un ambient estetic si functional care va poate imbunatati modul de viata. Elementul estetic primeaza si el este cel care ne determina sa apreciem un interior ca fiind frumos sau urat,  clasic sau modern. Cu toate acestea, in spatele unor solutii ce par a fi doar frumoase sau interesante se afla multe calcule si multe cunostinte tehnice.

Atelierul de Idei furnizeaza servicii de management de proiect, dezvoltare si implementare a planurilor, te vom asista in realizarea unui interior care iti va imbunatati semnificativ calitatea vietii, va creste productivitatea muncii si va proteja sanatatea si stilul tau de viata.

In acest scop, va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

Management de proiect

Analizeaza cerintele spatiului si obiectivele designului

Proiectare

Planificarea spatiului, compartimentarea si aranjarea mobilierului

Consultanta

Asistenta in alegerea furnizorilor, selectarea obiectelor de decor

Asistenta de santier

Constatarea si raportarea implementarii proiectului in timpul decursului pana la terminarea acestuia

 • In formularea unei decizii de design intervin mai multi factori. Este vorba despre spatiul insusi, cu dimensiunile si constructia lui, cu potentialul si limitele lui. Vom face masuratori amanuntite spatiului tau pentru a realiza planurile la scara reala.

  Apoi trebuie luata in considerare destinatia spatiului respectiv, pentru munca sau relaxare, pentru intalnire sau rugaciune, comercial sau de invatamant. Exista o semnificatie a oricarui spatiu, care il investeste cu autoritate, veselie, intelepciune, dandu-i o alura fie senina fie ludica.

  Etape necesare:

  - analiza resurselor proiectului si limitarile acestuia;
  - intocmire planuri de lucru si bugete
  - analiza pentru cerintele spatiului si obiectivele designului;
  - determinarea nevoii si recomandarea specialistilor in anumite discipline.