Amenajare locuinta individuala Pipera Tunari, Ilfov

La pachet cu o serie de piese de mobilier vechi a venit si un buget mediu, deloc exagerat, scopul fiind acela de a amenaja nou construita locuinta a unei familii tinere. Inca de la inceput am fost incantate de ideea „salvarii” celor cateva piese de mobilier si intreaga amenajare si-a gasit punctul de plecare de aici, linia clasica putand fi observata peste tot.

 

Imaginea de ansamblu trebuia sa fie una primitoare, linistita si confortabila. Pentru asta, am apelat la culori deschise, pastelate, care sa nu incarce atmosfera iar in ceea ce priveste accesoriile, am propus detalii elegante si colorate – perne decorative, tesaturi, draperii bogate.

 

Spatiul de la parter, a fost impartit in asa fel incat sa gazduiasca o serie de functiuni, fara a lasa senzatia de aglomerare. Poate cea mai creativa ideea si-a gasit finalizarea prin realizarea unei piese de mobilier cu rol de separare – un panou decorativ elegant croit, care te intampina inca de la intrare. Bucataria nu se abate nici ea de la linia clasica, fiind frumos decorata si accesorizata.