Amenajare Locuinta Individuala Obor, Bucuresti

          O casa avem… de ce sa nu fie colorata? Cu aceasta concluzie am pornit la drum atunci cand am inceput sa conturam primele idei ale aceastei amenajari, un proiect pentru care s-a lucrat intens aproape un an de zile. Amenajarea emana un farmec aparte si debordeaza de elemente care sintetizeaza perfect personalitatea viitorilor proprietari – o familie vesela, galagioasa – in sensul bun al cuvantului – si mereu pusa pe sotii! Intregul decor se contureaza pe ideea ca fiecare dintre cei patru membrii ai familiei pot avea posibilitatea de a-si organiza activitatea de zi cu zi – lucru acasa, hobby-uri, avand la dispozitie intimitatea necesara si in acelasi timp sa desfasoare si activitati comune de familie, intr-o zona amenajata pentru toti.

          Am preluat amenajarea cand inca se afla la stadiu de constructie si am avut posibilitatea sa ne ocupam de aceasta pana in cele mai mici detalii. Modificari notabile fata de propunerile initiale preluate de noi ar fi organizarea zonei de la parter intr-un spatiu comun care reuneste o bucatarie deschisa – generoasa din punct de vedere al spatiului de lucru si zonelor de depozitare – un living confortabil si o zona de citit careia i se adauga o vasta biblioteca. In ceea ce priveste restul incaperilor, fiecare membru al familiei si-a pus amprenta asupra viitoarei amenajari, astfel incat sa-i reflecte personalitatea.

          Intreaga amenajare debordeaza de optimism si are ceva din aerul acela fresh al culorilor vesele si puternice – utilizate aici ca accente – turcoaz si galben, rezultatul final fiind unul indraznet si unitar.