Receptie clinica Personal Genetics

Un proiect in care putem spune ca a fost acceptata provocarea noului – in cazul de fata utilizarea unui material de ultima generatie – piatra acrilica naturala. Materialul isi demonstreaza versatilitatea, indeplinind toate cerintele si garantand un nivel ridicat de calitate si functionalitate. Pe langa vedeta spatiului – front-desk–ul de un alb imaculat si forma curbata, fluida – se face remarcat si panoul decorativ din stanga acesteia, ce contine un element surpriza – un model gravat la interior, ce sugereaza imaginea stilizata a unei molecule adn, prin care isi face loc lumina jucausa.


Materialul a fost ales din considerente estetice dar si din considerente functionale si sanitare, fiind vorba despre o clinica medicala, unde trebuie intrunite cele mai inalte standarde de organizare si igiena.